Oud ijzer ophalen, betrouwbaar, vakkundig en snel

Gratis ophalen van oud ijzer in Enschede, Hengelo, Almelo en regio Twente

Wie in het bezit is van defecte of overbodige apparatuur hoeft niet zelf aan de slag. Eurotrades haalt oud ijzer en oude, defecte of overbodige apparaten gratis op bij particulieren en bedrijven. We beschikken over de juiste middelen om oud ijzer en apparatuur op te halen. Gaat het om grote partijen oud ijzer, dan betalen we er in de meeste gevallen ook nog eens voor. Dat is toch helemaal mooi!

Eenvoudig werken aan een goed milieu

Oud ijzer en oude, defecte of overbodige apparaten moeten gescheiden ingezameld worden. wij nemen het graag uit handen voor u. Het wordt een stuk gemakkelijker wanneer het wordt opgehaald. Bij Eurotrades doen we dat graag. We hebben zoals gezegd de beschikking over professionele middelen om het oud ijzer te verzamelen en we recyclen weer gemakkelijk. Onze medewerkers zijn betrouwbaar en deskundig en weten exact wat wel en niet mee kan.

Contact opnemen

Eurotrades haalt oud ijzer en metalen op bij particulieren en bedrijven. Alles wat metaal bevat kunt u gratis door ons laten ophalen. Dus heeft u geen tijd om zelf te slepen met uw zware apparaten of oud ijzer? Neem dan contact op met Eurotrades. Wij komen kosteloos bij u aan huis en met onze oud ijzer ophaalservice is uw bedrijf, woning, schuur of tuin zo weer opgeruimd.