Ontruiming van bedrijfspanden en woningen

Gratis ontruiming in Enschede, Hengelo, Almelo en Regio Twente

Bent u op zoek naar een professionele kracht voor de ontruiming van uw winkel of bedrijfspand? Eurotrades helpt u graag met het afvoeren van goederen en oude spullen. Wij hechten veel waarde aan hergebruik en kennen mooie regelingen wat betreft de ontruiming. Het afvoeren van oude spullen is meestal geheel gratis!

Echte vakmensen

Eurotrades is gespecialiseerd in het ontruimen van winkels, kantoorpanden, bedrijfsruimtes en woningen. Tevens kunnen we u van dienst zijn bij het uitvoeren van sloopprojecten. Hierbij kunt u denken aan het in oorspronkelijke staat terugbrengen van ruimtes, het afvoeren van spullen of het opschonen van ruimtes. Om de afvalberg niet onnodig hoger te maken stimuleren we bij een ontruiming het hergebruik van goederen. De spullen verkregen bij ontruiming kunnen worden verrekend met de verrichtte arbeid. Zo kan het zo maar zijn dat een ontruiming gratis uitvalt.

De mogelijkheden bespreken

Iedere ontruiming wordt door Eurotrades professioneel en vakbekwaam uitgevoerd. Alle mogelijke vormen zijn bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ontruiming.