IT-recycling, gemakkelijk en voordelig

Het opruimen en afvoeren van goederen en oude spullen is een flinke klus. Verouderde hardware en computers stapelen zich op. Eurotrades biedt met zijn IT-recycling een complete oplossing voor het afvoeren van goederen, computerafval en andere oude IT-apparatuur.

Voldoende capaciteit

Heeft u regelmatig grote hoeveelheden computerafval? Ook dan staat Eurotrades voor u klaar. Met onze containerservice plaatsen we een container of bak voor de inzameling, afvoer en veilige verwerking van uw oud ijzer en computerafval. De medewerkers van onze IT-recycling halen computers, laptops, pc voedingen of -kasten en harde schijven graag bij u op. Ook kunt u ons bellen voor de IT-recycling van monitoren, processoren, servers, printplaten en printers. Zelfs kabels, tv- en videoapparatuur en audioapparatuur behoren tot de mogelijkheden van onze IT-recycling.

Eurotrades inschakelen

Bent u benieuwd hoe Eurotrades u kan helpen met de inzameling en verwerking van uw oude IT-hardware, neem dan contact met ons op. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Twente en bieden onze IT-recycling zelfs aan over de grens.